Προφίλ

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Learn Away ξεκινά το πιο γοητευτικό ταξίδι στην εκπαίδευση και σας καλεί να το ακολουθήσετε στον δρόμο της επιτυχίας!

Σε έναν υπερσύγχρονο χώρο, πλήρως εξοπλισμένο με τα απαραίτητα τεχνολογικά εργαλεία και με τη χρήση των πιο εξελιγμένων εκπαιδευτικών μεθόδων το Εκπαιδευτικό Κέντρο Learn Away προσφέρει μαθήματα αγγλικών και γερμανικών, ταχύρρυθμα προγράμματα με το Young Pioneers English STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts & Maths), ταχύρρυθμα τμήματα ενηλίκων, διδασκαλία των δεξιοτήτων για το μέλλον της εργασίας, Σχολή Γονέων For Parents Only, μαθήματα IELTS και προετοιμασία για εξετάσεις σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού. Όλα τα προγράμματά μας… στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Learn Away μέσα από τα προγράμματα και την τεχνογνωσία του βρετανικού φορέα the αriston project διδάσκει στους μαθητές του όλες εκείνες τις απαραίτητες δεξιότητες για το μέλλον της εργασίας παρέχοντάς τους όλα τα απαραίτητα εφόδια που χρειάζονται για τις σπουδές τους, αλλά και την εύρεση εργασίας.

Επισκεφθείτε τον Ελαιώνα Learn Away στην Τούμπα, Δορυλαίου 87 και φροντίστε για το μέλλον των παιδιών σας από τώρα!