Γιατί εμάς

Στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Learn Away Elaeon Lazaridi φροντίζουμε, ώστε όλοι οι μαθητές μας να κατακτήσουν τη γνώση, τις δεξιότητες και όλα τα απαραίτητα εφόδια για το μέλλον τους.

Ακολουθώντας εξατομικευμένες μεθόδους διδασκαλίας που απευθύνονται σε κάθε μαθησιακό τύπο ξεχωριστά και αξιοποιώντας τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά εργαλεία δίνουμε τη δυνατότητα στους μαθητές μας, πέρα από την κατάκτηση της γνώσης και την επίτευξη των στόχων τους σε επίπεδο πιστοποιήσεων, να αποκτήσουν όλες εκείνες τις δεξιότητες, που θα τους δώσουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για κάθε δραστηριότητά τους στο μέλλον!

Η εκμάθηση των ξένων γλωσσών γίνεται τρόπος ζωής και όχι αποτέλεσμα στείρας διδασκαλίας. Μέσα από τις δραστηριότητές μας, τα project και τις ξεχωριστές εκδηλώσεις μας όλοι μαζί μαθαίνουμε να δημιουργούμε και να φτάνουμε μεθοδικά στην επίτευξη των στόχων μας!

Το νέο προσωπικό του Εκπαιδευτικού μας Κέντρου, με την καθοδήγηση του βρετανικού φορέα πιστοποίησης the αriston project, ήρθε για να σας δείξει τον δρόμο της επιτυχίας στο… πιο σημαντικό ταξίδι της ζωής σας!